Activiteitenprogramma

In het hoogseizoen vinden er naast de buitensportactiviteiten ook andere activiteiten plaats op Le Roptai. Deze activiteiten worden verzorgd door het animatieteam. Zij verzorgen 6 dagen per week elke ochtend een knutselactiviteit voor kinderen. Deze vindt plaats in de serre aan de achterzijde van de kantine.

's Middags worden er sportieve activiteiten georganiseerd zoals een volleybaltoernooi, tafeltennistoernooi, zwembadspelletjes, speurtochten, spelletjesparcours etc. Zie hiervoor de wekelijkse affiches in de mei- en zomervakantie.

In de kantine vinden ’s avonds wekelijks activiteiten en evenementen plaats. We streven naar één keer live-muziek per week in het hoogseizoen. Verder zijn er  af en toe optredens van kinderen (en ook volwassenen) tijdens karaoke- of playbackshows. Ook is er wekelijks een bingo voor jong en oud en een bieravond... voor 16+

 

Het animatieteam verzorgt van zondag tot en met vrijdag elke ochtend een knutselactiviteit voor kinderen in de serre.

's Avonds na etenstijd haalt het verklede animatieteam de kinderen op voor een klein vermakelijk kindertheater. Er zijn ook geregeld optredens van kinderen (en ook volwassenen) tijdens karaoke- of playbackshows. Ook worden er retro-avonden of talentenjachten georganiseerd en is er wekelijks een bingo voor jong en oud. In de kantine vinden ’s avonds wekelijks activiteiten en evenementen plaats. Op het sportveld is er wekelijks een groot kampvuur.