Kampeerhut 59

Een van de gezelligste hutten met een kleine veranda met een tafel en drie stoelen. De hut is geschikt voor 2 personen. Er is een slaapkamer met een smal tweepersoonsbed (120cm) en in de woonkeuken staat een slaapbankje dat evt. geschikt is voor een klein kind. Het bed is voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie. De badkamer is te bereiken vanuit de slaapkamer. Er is een douche, toilet en wastafel aanwezig.

De houten hut, voorzien van gasverwarming, is eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is een gasfornuis en een koelkast. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met vier stoelen en een slaapbankje.

Kampeerhut 59 is een aanrader voor de budgetvakantieganger die back-to-basic kiest met een basis aan voorzieningen. Buiten bevindt zich een betegelde veranda, met eenvoudig tuinmeubilair.

Reserveren kampeerhut 59: klik hier

Dit knusse 2-persoons huisje heeft een mooie overdekte veranda

De plattegrond van huisje 59

In de ruime open keuken kunt u naar hartelust koken Op de overdekte veranda kunt u 's avonds mooi nagenieten van de dag De woonkamer beschikt over een eettafel en een 2-persoons slaapbank