Noorse blokhut 308

Noorse blokhut 308 is de meest rechts gesitueerde blokhut in een rijtje van drie. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over het dal. De blokhut is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is één kamer met een smal tweepersoonsbed en één kamer met twee stapelbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

De blokhut, voorzien van gasverwarming, is luxer ingericht dan de kamphuisjes. In de woonkeuken is een inbouwkeuken met fornuis, oven en koelkast. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met vier stoelen.

Er zijn verder twee fauteuils per blokhut en op het terras bevindt zich een picknicktafel.

Noorse Blokhut 308 reserveren: klik hier

Noorse blokhut 308 is de meest rechts gesitueerde blokhut in een rijtje van drie en staat aan de rand van het bos van de camping.De blokhut beschikt over een woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer en is daarmee geschikt voor maximaal 6 personen.

Op het terras bevindt zich een gezellige picknicktafel en de ligging van de blokhut is perfect voor zonliefhebbers.De ruime woonkeuken is volledig ingericht en voorzien van een houten tafel met vier stoelen. Er is een slaapkamer met een smal tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden.