Stacaravan 48 (2 slaapkamers)

Stacaravan 48 heeft een praktische inrichting. Er is een gezellige zithoek, die omgebouwd kan worden tot tweepersoons slaapbank. Daarnaast is er een eettafel met stoelen en is er veel opbergruimte. De douche en toilet bevinden zich in een badkamer. Buiten is een terras met tuinmeubilair.

De keuken is voorzien van vele gemakken. Er is een grote koelkast, een magnetron, een vier pitsgasstel en een koffiezetapparaat. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies en kookgerei.

Er zijn twee slaapkamers, een met een smal tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Een lakenpakket en/of een textielpakket is optioneel te huur via de receptie.

Deze stacaravan heeft een luxere inrichting dan een kamphuisje en is voorzien van een modernere inrichting. Ideaal voor jonge gezinnen of groepjes vrienden. Ook in combinatie met caravans 53 en 54 en kamphuisje 51 is het ideaal voor een grotere familie of vrienden tot maximaal 20 personen.

LET OP: Huisdieren in deze accommodatie niet toegestaan.

Stacaravan 48 reserveren: klik hier