Unesco Global Park

Afvaart van de Lesse per kayak

lesse-environnement
Category
activités sportives | sportieve activiteiten
Date
Wednesday, 01 April - Saturday, 31 October
Venue
Rivier de Lesse - Vélodrome Street 15, 5500 Dinant, België
Houyet of Gendron naar Anseremme

Reserveren kan vooraf bij de receptie van Le Roptai...

Voor praktische informatie, bevaarbaarheid van de Lesse, de kajakmodellen en tarieven informeer bij de receptie! Reserveert u bij ons dan is een korting voorzien!

Houyet-Anseremme: Afvaart van 21 km (5 uur) bedoelt voor sensatiezoekers, sportievelingen, of voor iedereen die wil genieten van alle pracht die de Lesse biedt. Vertrek vanuit Houyet en aankomst in Anseremme. Uw traject wordt opgeluisterd door natuurlijke bossen, kastelen, indrukwekkende rotsen en vrolijke stenen strandjes. En niet te vergeten de 2 watervallen. U gaat zeker een onvergetelijke dag beleven!

Gendron-Anseremme (12 km, 2,5 uur), u voegt zich bij het 2de gedeelte van de Lesse Houyet-Anseremme (lange afvaart) en eindigt u in Anseremme. U vaart door een prachtige, beboste natuur, waar kastelen, rotsen en stenen strandjes elkaar afwisselen. Het afdalen van de twee watervallen in alle veilgheid garanderen plezier en sensatie. De korte afvaart is ideaal voor de iets jongeren of voor groepen die op de zelfde dag hun afvaart willen combineren met een andere activiteit van Dinant Evasion.

 
 

All Dates

Event: From Wednesday, 01 April to Saturday, 31 October