Kantine

Tegenover de receptie ligt de kantine, ook wel ‘La Cafet’ genoemd. In het hoogseizoen is La Cafet’ overdag en ’s avonds geopend, de exacte openingstijden worden aangegeven op affiches en op het infoblad, dat u bij de receptie krijgt. De kantine heeft een heerlijk terras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Er is een kleine kaart met snacks, maaltijdschotels, pizza’s, soepen en desserts. Afhalen kan ook!

Jaar na jaar wordt er meer overgegaan naar duurzame producten, waaronder fairtrade en/of biologische producten. Zo is er een biologisch menu en zijn de wijnen die we schenken eveneens biologisch. Proef ook eens het nieuwe biobier!

Overdag even uw mail of andere websites bekijken onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of een Belgisch biertje? In La Cafet’ en op het terras van La Cafet’ kunt u tijdens openingstijden gratis gebruik maken van Wi-fi door in te loggen op antenne Roptai Kantine. Een gebruikersnaam en wachtwoord zijn daar niet nodig.

In La Cafet’ worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Er is een grote TV aanwezig. Grote sport- en muziekevenementen kunnen daardoor getoond worden. Ook worden er film- of karaokéavonden georganiseerd, zijn er thema-dagen en is er af en toe live muziek. De 'summer party' vindt in het hoogseizoen een keer per week plaats op vrijdagavond. Voor een actueel overzicht van activiteiten verwijzen we u naar de affiches van het activiteitenteam.

Onze gezellige kantine heeft verder een biljart en een tafelvoetbalspel. Voor groepen is er de mogelijkheid de kantine te huren. Voor de tarieven en voorwaarden zie onze pagina ‘Groepen’.

'We hebben die heerlijke biologische soepen allemaal uitgeprobeerd'

 


 

De openingstijden van ‘La Cafet’ zijn in 2018:

Laagseizoen gesloten
Tussenseizoen open van 18.00 - 23.00 uur, zie affiches en facebook
Hoogseizoen open van 15.00 - 0.00 uur, zie affiches en facebook
   
Onze kantine is ook te huur voor groepen