Stacaravans

Le Roptai beschikt over vijf stacaravans voor de verhuur. Het zijn ruime caravans geschikt voor 4 tot 6 personen. Twee caravans zijn van het merk IRM en bevinden zich aan de achterzijde van de kantine. De overige drie zijn grote houten stacaravans die naast elkaar staan boven in het kampeerbos. In de IRM stacaravans zijn geen honden toegestaan.

De stacaravans hebben allen een ruime woonkamer met open keuken en minimaal twee slaapkamers en zijn van alle gemakken voorzien. In vier van de vijf stacaravans is er douche en toilet aanwezig, in één van de vijf een wastafel en toilet.

De caravans worden in het laagseizoen per nacht verhuurd, waarbij elke 7de nacht gratis is. In het tussenseizoen is de minimale verblijfsduur drie nachten en in het hoogseizoen zijn de huisjes enkel van zaterdag tot zaterdag te huur. Wilt u in het buitenseizoen een late check-uit dan kan dat tegen betaling van een toeslag.

Stacaravan reserveren: klik hier

‘we hebben een lekkere ruime stacaravan in het bos gehuurd, midden in de natuur’

De twee nieuwe stacaravans staan achter de kantine en zijn van alle gemakken voorzien

De andere stacaravans staan boven op de heuvel en bieden rust en ruimte aan vakantiegangersalle stacaravans beschikken over een ruime woonkamer met een zithoekIn alle stacaravans vind u ook een mooie open keuken