Faciliteiten en Activiteiten bij Camping Le Roptai

Welkom bij Camping Le Roptai! Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf onvergetelijk wordt. We bieden een breed scala aan faciliteiten en activiteiten die uw vakantie zowel ontspannend als avontuurlijk zullen maken. Van de eerste ontvangst bij de receptie tot de vele mogelijkheden voor ontspanning en vermaak op het terrein, wij zorgen dat u volledig geïnformeerd bent over alles wat er te doen is.

Receptie en Kampwinkel

Op onze receptie krijgt u alle informatie over de activiteiten en de omgeving. Of u nu benieuwd bent naar evenementen, toeristische bezienswaardigheden, of praktische zaken nodig heeft zoals douchemunten of ijsjes, wij helpen u graag. In het hoogseizoen hebben we een winkel geopend voor uw dagelijkse benodigdheden, inclusief vers brood.

‘La Cafet’ Kantine

Onze kantine, ‘La Cafet’, is de perfecte plek voor een hapje, drankje of een complete maaltijd. Tijdens het tussen- en hoogseizoen organiseren we hier tevens diverse activiteiten. De kantine biedt een heerlijk terras met uitzicht op de speeltuin, ideaal voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Sport en Spel

  • Het verwarmde openluchtzwembad is bij mooi weer geopend van juli tot augustus, ideaal voor zwemliefhebbers.
  • Een sportveld naast de receptie biedt ruimte voor voetbal, volleybal, tafeltennis en jeu de boules.
  • Er zijn twee speeltuinen voor eindeloos vermaak.

Natuur en Ontdekking

Ons bosrijke campingterrein biedt prachtige wandel- en fietsroutes, beschikbaar bij de receptie. Ervaar de natuur en ontdek de schoonheid van de omgeving op uw eigen tempo.

Verken de omgeving cool & geruisloos: huur binnenkort jouw E-chopper!

Hét coolste uitje voor jou en je familie of vriendengroep. Wees zeker dat je dit avontuur gaat beleven en boek alvast je E-chopper, voordat ze weg zijn! Boek je de ‘glimlach garantie” erbij? Dan kun je de activiteit te allen tijde verzetten, voor als het weer slecht is of zodra er andere plannen tussenkomen. Ook loop je geen risico meer op schade! Er zijn speciale routes beschikbaar voor dit uitje. De E-chopper kun je voor en paar uur boeken of voor een hele dag, ook als je niet de camping verblijft!