Faciliteiten en activiteiten

Ons enthousiaste team zal u tijdens uw verblijf zo goed mogelijk van dienst zijn! Camping Le Roptai biedt veel mogelijkheden op het terrein zelf. Bij de ontvangst op de receptie wordt veel informatie (mee)gegeven over wat er op en rond de camping te doen is. Informatie over evenementen vindt u in de activiteitenkalender en/of op onze facebookpagina. De receptie heeft een rijke schat aan informatie over de toeristische bezienswaardigheden, maar is er ook voor praktische aangelegenheden, zoals verkoop van douchemunten, ijsjes, outdoorartikelen etc.

In het hoogseizoen is de Kampwinkel dagelijks geopend, onder andere voor vers broodverkoop en meer functionele artikelen zoals campinggaz. Voor en na het tussenseizoen en hoogseizoen verhuizen wij een klein assortiment uit de winkel naar de receptie en kunt u zes dagen per week brood bestellen tijdens de openingsperiodes van de receptie.

De kantine, ook wel ‘La Cafet’ genoemd, is in het tussen- en hoogseizoen geopend voor een hapje, De kantine, ook wel ‘La Cafet’ genoemd, is in het tussen- en hoogseizoen geopend voor een hapje, drankje, complete maaltijd of om elkaar te ontmoeten bij de zorgvuldig georganiseerde activiteiten.een drankje of om elkaar te ontmoeten tijdens activiteiten of voor het spelen van een potje biljart. In het laagseizoen is de kantine op aanvraag voor groepen te huur. Vanaf het terras van ‘La Cafet’ is er uitzicht op de speeltuin, die voor kinderen tot 12 jaar bedoeld is.

Het verwarmde openluchtzwembad opent doorgaans vanaf begin juli tot eind augustus bij mooi weer. Sportievelingen kunnen er naar hartenlust baantjes trekken of zich uitleven op bijvoorbeeld ons sportveld naast de receptie. Er is een volleybalveld, een voetbalveldje, twee tafeltennistafels en er zijn twee jeu de boulesbanen.

Het centrale bos op de camping biedt naast kampeerplekken ook twee jeu de boulesbanen. Wandelaars en fietsers komen ook aan hun trekken, op de receptie zijn wandel- en fietsroutes beschikbaar.