Noorse blokhutten op Le Roptai

Ontdek de unieke charme van onze Noorse blokhutten! Gebouwd in de jaren '90 met hetzelfde authentieke hout als ons receptiegebouw. Elke blokhut biedt een gezellige woonoppervlakte van 33 m2, ingericht om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Hoewel ze geen zitbank en TV hebben, zijn ze uitgerust met een volledig ingerichte keuken en alle benodigdheden.

Onze blokhutten bieden een luxe uitstraling met een gezellige en knusse sfeer. Ze zijn uitgerust met een badkamer en twee slaapkamers, geschikt voor maximaal 6 personen. Ideaal voor families of een groep vrienden die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

Reserveer Nu Uw Noorse Blokhut

Verzeker uw plekje in een van onze prachtige Noorse blokhutten op Le Roptai. Perfect voor wie op zoek is naar comfort in harmonie met de natuur.

● Gezellige woonoppervlakte van 33 m2.

● Volledig ingerichte keuken.

● Comfortabel ingericht.

● Geschikt voor maximaal 6 personen.

Online Reservering Noorse Blokhut: klik hier

 De Noorse blokhutten zijn gelegen tussen het kampeerveld en het zwembad

Elke Noorse blokhut heeft een woonoppervlakte van 40 m2.

De stijlvolle keuken is volledig ingericht met een koelkast, een oven, een vier-pits gasstel, pannen, bestek en servies.De blokhutten hebben een luxere uitstraling dan de kamphuisjes of caravans, maar zijn evenwel gezellig en knus.