Kamphuisje 56

Kamphuisje 56 is net als de kamphuisjes 57, 58 en 60 eind jaren negentig gebouwd en in 2017 gerenoveerd. Dit huisje is geschikt voor maximaal 6 personen en bevindt zich achter de kantine aan de bosrand. Het is eenvoudig ingericht, maar is van alle gemakken voorzien. In het kamphuisje bevinden zich 4 vertrekken. Er is een grote open woonkeuken met een eettafel en zes stoelen en een gasverwarming. De keuken is verder compleet ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat.

Vanuit de woonkeuken is er een deur naar een badkamertje met douche en toilet. Aan de linkerkant ervan is een slaapkamer met een smal tweepersoons bed en in de andere, grote slaapkamer bevinden zich twee stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Kamphuisje 56 is uitermate geschikt voor een gezin met meerdere kinderen dat een actieve budgetvakantie verkiest boven veel luxe. Logeren in dit kamphuisje voelt als luxe kamperen!

Reservering kamphuisje 56: klik hier

 

Huisje 56 is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte voor 6 personen