Kamphuisje 305

Dit 6-persoons kamphuisje werd vroeger ook wel de Lange Jan of Westend genoemd. Het huisje beschikt over een woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze badkamer is bereikbaar via de slaapkamer met een smal tweepersoons bed. In de andere slaapkamer staan twee stapelbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Het houten huisje, voorzien van gasverwarming, is een eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is een fornuis en een koelkast. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met zes stoelen en er is een tweezits bankje aanwezig.

Kamphuisje 305 is een aanrader voor de budgetvakantieganger die back-to-basic kiest met een basis aan voorzieningen, een gezellig knus houten vakantiehuisje. Er is een kleine veranda met een prachtig uitzicht op het kampeerveld en het dal. Een kleine speeltuin ligt vlakbij. Er is verder tuinmeubilair aanwezig.

Kamphuisje 305 reserveren: klik hier

Huisje 305 beschikt over een overdekt terras en heeft ruimte voor 6 personen

De plattegrond van huisje 305Ik de compacte keuken vindt u al het benodigde keukengereiIn de gezellige woonkamer staat een eettafel en een bankAan de eettafel is ruimte voor 6 personen