Safaritenten

Onze safaritenten zijn standaard ingericht voor zes personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140x200 cm). In onze tenten staat een keuken op wielen die eenvoudig naar buiten te verplaatsen is zodat er bij mooi weer lekker buiten gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze safaritenten is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zijn. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen welke allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden. Er zijn geen sanitaire voorzieningen en er is geen stromend water aanwezig in de tent. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig. Uiteraard zijn er standaard kussens en dekbedden aanwezig.

     

Wij hebben vier safaritenten op het open veld en vier safaritenten in ons kampeerbos. De safaritenten in het bos worden in het voorjaar van 2019 geplaatst en zijn voorzien van stevig canvas en houten frames zoals op bovenstaande foto's -van nieuwe tenten op twee andere campings- te zien is. De safaritenten op het veld zijn in 2017 geplaatst. Let op: Gezien de populariteit van de tenten kan er ná reservering niet meer gewisseld worden tussen Safaritent (Veld) of Safaritent (Bos).

Indien u kinderen van 1-4j heeft zijn Veldtent 234 en Bostenten 311 en 313 de meest geschikte. Geef het aan bij de boeking!

Online Reservering Safaritent: klik hier

Safaritent voor maximaal zes personen

Plattegrond van de safaritent   Eetgedeelte met stoelen, keukenservies etc inbegrepen

De safaritent heeft een ruim vlonder, plek genoeg voor een terrasje   De ingerichte en verrijdbare keuken van de safaritent 

Stevige stapelbedden in de vierpersoons slaapkamer van de safaritent   Een totaaloverzicht van de inrichting van de safaritent

De safaritent is uitgerust met een verrijdbare keuken