Kantine

Tegenover de receptie ligt de kantine, ook wel ‘La Cafet’ genoemd. In het hoogseizoen is La Cafet’ overdag en ’s avonds geopend, de exacte openingstijden worden aangegeven op affiches en op het infoblad, dat u bij de receptie krijgt. De kantine heeft een heerlijk terras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Afhalen kan ook!Overdag even uw mail of andere websites bekijken onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of een Belgisch biertje? In La Cafet’ en op het terras van La Cafet’ kunt u inloggen op een van de 19 Wifi antennes. Een gebruikersnaam en wachtwoord is niet nodig.

In La Cafet’ worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Er is een grote TV aanwezig. Grote sport- en muziekevenementen kunnen daardoor getoond worden. Ook worden er speciale avonden georganiseerd, zijn er thema-dagen en is er af en toe live muziek. Voor een actueel overzicht van activiteiten verwijzen we u naar de Camping Comfort App.


Onze gezellige kantine heeft verder een biljart en een tafelvoetbalspel. Voor groepen is er de mogelijkheid de kantine te huren. Voor de tarieven en voorwaarden zie onze pagina ‘Groepen’.

 

 

De openingstijden van ‘La Cafet’ zijn in 2024:

Laagseizoen gesloten
Tussenseizoen zie affiches en facebook en de Camping Comfort App
Hoogseizoen open van 17.00 - 23.00 uur, zie affiches en facebook en de Camping Comfort App
   
Onze kantine is in het laagseizoen ook te huur voor groepen