Kantine Informatie

Tegenover de receptie ligt de kantine, ook wel ‘La Cafet’ genoemd. In het hoogseizoen is La Cafet’ overdag en ’s avonds geopend, de exacte openingstijden worden aangegeven in onze app, op affiches, op het infoblad, dat u bij de receptie krijgt. De kantine heeft een heerlijk terras waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Afhalen kan ook!

Overdag even uw mail of andere websites bekijken onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of een Belgisch biertje? In La Cafet’ en op het terras van La Cafet’ kunt u inloggen op een van de vele Wifi antennes. Een gebruikersnaam en wachtwoord is niet nodig.

Activiteiten en Faciliteiten

In La Cafet’ worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Er is een grote TV aanwezig. Grote sport- en muziekevenementen kunnen daardoor getoond worden. Ook worden er speciale avonden georganiseerd en is er af en toe live muziek. Voor een actueel overzicht van activiteiten verwijzen we u naar de Camping Comfort App.

Onze gezellige kantine heeft verder een biljart en een tafelvoetbalspel. Voor groepen is er de mogelijkheid de kantine in het laagseizoen te huren. Voor de tarieven en voorwaarden zie onze pagina ‘Groepen’.

   

Openingstijden 2024

  • Laagseizoen - gesloten
  • Tussenseizoen - zie affiches en facebook en de Camping Comfort App
  • Hoogseizoen - open van 17.00 -23.00 uur, zie affiches en facebook en de Camping Comfort App