Stacaravans

Le Roptai beschikt over zeven stacaravans voor de verhuur. Het zijn ruime caravans geschikt voor 4 tot 6 personen. Vanaf Hemelvaart 2021 hebben wij twee nieuwe IRM caravans met 3 slaapkamers (no50 en 52) in de verhuur. In 2019 hebben wij twee IRM caravans met 3 slaapkamers aangekocht (no53 en 54), de overige drie zijn grote houten boscaravans die naast elkaar staan boven in het kampeerbos. Deze zijn ouder en hebben 2 slaapkamers. In de stacaravans zijn geen honden toegestaan.

De stacaravans hebben allen een ruime woonkamer met open keuken en zijn van alle gemakken voorzien. In zes van de zeven stacaravans is er douche en toilet aanwezig, in één van de zeven een wastafel en toilet.

De caravans worden in het laagseizoen en tussenseizoen per nacht verhuurd. In het tussenseizoen is tijdens vakanties en feestdagen de minimale verblijfsduur drie nachten en in het hoogseizoen zijn de huisjes bij voorkeur een hele week te huur. Wilt u in het buitenseizoen een late check-uit dan kan dat tegen betaling van een toeslag.

Stacaravan reserveren: klik hier

In alle stacaravans vind u ook een mooie open keuken