Receptie (bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +32(0)84388319)

Openingstijden receptie:

Tussenseizoen 20-31 augustus: 10u00-12u30 en 14u00-19u00

De receptie van de camping bevindt zich in het centrum van het terrein, tegenover de kantine. Naast allerlei praktische zaken is er op de receptie ook een enorme schat aan informatie te vinden over de attracties en bezienswaardigheden. Voor aankoop van douchemunten, kranten, kleine souvenirs, ijs, ansichtkaarten en postzegels, wandel- en wegenkaarten, batterijen en buitensportartikelen kunt u er ook terecht. In de laagseizoenperiode is een deel van het assortiment uit de kampwinkel in de receptie te koop.

De medewerkers hebben jarenlange ervaringen en helpen u graag op weg. Op onze pagina’s ‘toeristische attracties‘, ‘dorpen en stadjes’, ‘winkelen en markten’ en ‘activiteitenkalender’ vindt u meerdere suggesties voor uitstapjes vanaf Le Roptai! De receptie is het centrale informatiepunt van Le Roptai. Mocht er onverhoopt iets niet naar uw zin zijn dan kijken wij graag hoe we het kunnen oplossen. Meld het ons!

Tijdens uw inschrijving bij aankomst krijgt u allerlei informatie over onder andere uw kampeerplaats of accommodatie, afvalscheiding (zie pagina ‘de groene uil’), de activiteiten op het terrein, de faciliteiten als zwembad, kantine, kampwinkel, wasserette.

Indien u een arts nodig heeft kunnen wij u verwijzen naar de dichtstbijzijnde huisarts of apotheek die van wacht is. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is in Aye vlakbij Marche-en-Famenne. Op de camping zelf is een EHBO ruimte.

Verder kunt u op de receptie reserveren voor paardrijden, een kayakafvaart of voor andere activiteiten.

   Komt u buiten openingstijden van de receptie aan dan mailt  of belt u van te voren met de receptie zodat wij u kunnen instrueren waar u een kampeerplaats kunt uitzoeken, u kunt dan de volgende ochtend komen voor de inschrijving op de receptie.

Komt u aan voor één van onze accommodaties, dan verwittigen wij u op voorhand hoe u aan de sleutel geraakt.