Kamphuisje 60

Kamphuisje 60 is net als de kamphuisjes 56, 57 en 58 gebouwd in 1997 en is sinds 2017 gerenoveerd met nieuw hout. Dit huisje is geschikt voor maximaal 6 personen en bevindt zich naast de kantine aan de bosrand. Het is eenvoudig ingericht, maar is van alle gemakken voorzien. In het kamphuisje bevinden zich 4 vertrekken. Er is een grote open woonkeuken met een eettafel en zes stoelen en een gasverwarming. De keuken is verder compleet ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat.

Vanuit de woonkeuken is er een deur naar een badkamertje met douche en toilet. Aan de linkerkant ervan is een slaapkamer met een smal tweepersoons bed en in de andere, grote slaapkamer bevinden zich twee stapelbedden. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Het kamphuisje is gelegen op een helling tegen de bosrand in het centrale gedeelte van de camping. Het betegelde terras voor het huisje is voorzien van terrasmeubilair.

Reserveren kamphuisje 60: klik hier

De plattegrond van huisje 60

 In de eerste slaapkamer staan twee stapelbedden De woonkamer biedt ruimte aan een eettafel en een ruime open keuken In de tweede slaapkamer staat een klein tweepersoons bed