Kamphuisje 58

Kamphuisje 58 is net als de kamphuisjes 56, 57 en 60 gebouwd in 1997 en gerenoveerd in 2017. Dit huisje is geschikt voor maximaal 4 personen en bevindt zich achter de kantine aan de bosrand. Het is eenvoudig ingericht, maar is van alle gemakken voorzien.

Dit kamphuisje is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een slaapkamer met een smal tweepersoons bed. In de andere slaapkamer staat een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Het houten huisje, voorzien van gasverwarming, is eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is een kooktoestel en koelkast. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met vier stoelen en een zithoek met bankje en stoelen.

Kamphuisje 58 is een aanrader voor de budgetvakantieganger die back-to-basic kiest met een basis aan voorzieningen, een gezellig knus houten vakantiehuisje. Buiten bevindt zich een terras op grind, met eenvoudig tuinmeubilair.

Reservering huisje 58: klik hier

De plattegrond van huisje 58

In de zithoek van het huisje kunt u lekker zitten lezenHet huisje beschikt naast deze hoofdslaapkamer ook nog een kamer met een stapelbed In de compacte keuken vindt u al het benodigde keukengerei